Expositie: Els Borghart – Elusive Encounters

Wij zijn trots U te mogen uitnodigen voor ondertussen Arvada´s 3de Expo. 

Els Borghart haar werk is nog niet lang geleden geselecteerd voor Zurich Portrait Prize 2019 en heeft toen tentoongesteld in de National Gallery of Ireland in Dublin en in de Crawford Art Gallery
in Cork. Ze woont en werkt dus in Ierland en wij zijn trots dat ze met onze galerie samenwerkt voor haar Solo tentoonstelling: Elusive Encounters.

Haar telkens veranderend wereldbeeld en weergave van de mensheid als gevolg van het vele reizen gebruikt ze als inspiratie. Ze mengt persoonlijke reflecties, mijmeringen en uitdagingen in haar werk en ze verkent de betekenis van zwerven en hoe dit onze perceptie van de wereld beïnvloedt.
Dit resulteert in schilderijen, tekeningen en prints die een reeks ontmoetingen opleveren met beelden die raadselachtig zijn en een vleugje intrige onthullen. Haar werk biedt merkwaardige glimpen en perspectieven van verschillende momenten.

Dus kom zeker eens kijken

De vernissage vind plaats vrijdag 16/10 van 18-22u in onze galerie gelegen in de Eikelaarstraat 2a, in Genk-Diepenbeek.

Vanwege Corona zullen wij U ontvangen met een drankje buiten in onze privé tuin en vervolgens kan U per groep de Expo gaan bekijken. Best warm aandoen.

Mocht U toch belet zijn kan U altijd de expo nog bezichtigen tot 15/11 telkens za, zo van 14-18u

Vriendelijke Groeten

Monica Riga